Klockmaster | Malmö - Hours Emporia

Varukorgen är tom

HEM BUTIKEN

Klockmaster Malmö

Hours Emporia

Adress: Hyllie stationsväg 22, 215 32, Malmö

Öppettider 
Alla dagar: 10.00 – 20.00

Telefon: 040 – 43 45 80

E-post: info@hours.se

Webbplats: https://hours.se/

Sociala medier: 
  Facebook
  Instagram

Välkommen till Hours Emporia

Hours har funnit sedan 1996, och sedan 2012 på Emporia i Malmö. Vi är en del av Klockmaster som är en rikstäckande kedja med ett 40-tal butiker som ägs och drivs av människor som brinner för begreppet tid. Dessutom har vi koll på både trender och teknik. Hos oss får du en fantastisk service, en allriskförsäkring utöver det vanliga och en riksgaranti som gäller i alla våra butiker.

Sortiment
Vårt sortiment är noga utvalt för att kunna ge dig som kund stora valmöjligheter utan att för den skull tumma på kvaliteten. Vi har märken som Tudor, Tag Heuer, Baume & Mercier, Longines, Rado, Garmin, Raymond Weil, Tissot, Certina, Victorinox, Seiko, Daniel Wellington, Gant, Armani, Michael Kors, Gul, Diesel, Hirsch, Casio G-Shock samt Skagen.

Egen verkstad

För oss är det självklart att vi skall kunna hjälpa dig även efter köpet. Du skall kunna komma till oss med dina batteribyten, trycktester, reparationer etc. Vi har en fullt utrustad urverkstad och kan reparera i stort sett allting som dina klockor kan råka ut för. Skulle vi inte klara av det så ser vi till att din klocka skickas till tillverkarna för att få rätt omvårdnad. Vi lämnar alltid 1 års garanti på reparationer samt service.

Tax Free
Hos finns möjlighet att köpa klockorna Tax-Free. Förutsättningen är att man är bosatt utanför EU. Detta gäller även svenska medborgare som under minst 1 år är bosatta utanför EU.

I klockbutiken hittar du följande varumärken

LÄS MER OM TIPS OCH NYHETER FRÅN HOURS EMPORIA

Inga artiklar hittades

Ta del av nyheter från oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Copyright © 2023 Watchmarket AB och Klockmaster Hours Emporia, Malmö  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart